Welkom

Elixir Pies

Biografie

Mia March

Films

Links

Contact

Verwarm de oven voor  tot 200˚C.

Bedek de bodem met een stuk aluminiumfolie en breng hierop een noodvulling aan van overjarige peulvruchten aan . Bak de bodem ca. 10 minuten in de hete oven.

Verlaag de oven temperatuur naar 160˚C.


De vulling:

Smelt de boter in een steelpan en laat het iets af- koelen. Roer in een kom 150 ml stroop, bruine basterdsuiker, vanille suiker, 70 gr klein gemaakte pecannoten, wat zout en de eieren door elkaar. Voeg de gesmolten boter toe en klop tot er een schuimige massa ontstaat. Giet de vulling op het deeg en bak de taart ca. 40 minuten in de oven op 160˚C. Rangschik, ca. 10 minuten voor het einde van de baktijd, de rest van de (hele) pecannoten over de taart. Verwarm de overige stroop in een steelpan en bestrijk hiermee de hele pecannoten als de taart uit de oven komt.










Een happiness  pie maakt je gelukkig.

Maak dus gewoon je favorite pie en denk aan gelukkige momenten.

Mijn Happiness Pie is een Pecanpie

Voor de korst

1x basis crust*


Voor de vulling

50 gr boter

200 ml schenkstroop

3 eieren

snufje zout

140 gr pecannoten

Zakje vanillesuiker