Forester fun

Planning

Bagage

IJsland

Bootreis

Höfn

Jökulsárlón

Landmannalaugar

   Reykjavik

Askja

Möðrudalur

   Denemarken  

Snæfellsjökull

Húsavík

F 35

Dettifoss

Myvatn

Poolcirkel

Borgarfjörður Eystri

 Neskaupstaður

Klyppsstaðir

Seyðisfjörður

Links

Contact


Dit is onze slaapzak. Hij is extra groot (90x240 cm) met een isolatiewaarde/temp. Bereik: van +15/-8/-10. Met een binnentijk van flanel en holle vezel vulling.


De meeste kampeerspullen hebben we al, maar we hadden alleen een nieuw gasstel nodig. Deze Cadac is het geworden. Hij heeft een losse bak- en grillplaat om vlees te braden/grillen.

Om hulp te roepen, als we niet kunnen bellen, hebben we een midland 78+multi bakkie gekocht met een sirio 3000 antenne die d.m.v. een magneetvoet op het dak blijft zitten. (Gelukkig niet nodig gehad en is te koop.)


We hebben ook een dashcam mee om de doorwadingen te kunnen filmen.Wij hebben er een met wifi om de beelden direct naar laptop over de sturen. Probeer het thuis eerst uit om problemen en beeld verlies te voorkomen.

We hebben naar tenten gekeken en we gaan voor deze Eureka El Capitan 4. Het is een 4 persoons koepeltent die aan twee kanten open kan. Erg handig als de wind gaat draaien. En dat doet het wel Op IJsland. We hebben ook het bijpassende grondzeil gekocht.