Home.TV Series.Humor.Sitcoms.Miniseries.Drama.Fantasy.Actie.Soaps.Krimi.Mysterie.Medisch.Menukaart.

150 gram kokos

25 gram maizena

75 gram Schar C (glutenvrij meel)

100 gram gesmolten roomboter

225 gram witte basterdsuiker

2 eieren

poedersuiker

kokos om te garneren

Verwarm de oven voor op 150°C.

Klop de eieren met de suiker, ongeveer 5 minuten, goed door elkaar. Voeg boter toe en klop dit even mee.

Voeg nu het meel toe en klop dit lichtjes door het mengsel.

Voeg  tenslotte de kokos toe en schep dit door het deeg tot een homogeen geheel.

Vet een Springvorm (23 cm) in en verdeel het deeg over de bodem.

Bak de taart in het midden van de oven in ca. 55 minuten gaar. Laat de taart afkoelen.

Maak van poedersuiker en water een glazuur en giet dit over de taart.

Strooi kokos over het glazuur