Home.TV Series.Humor.Sitcoms.Miniseries.Drama.Fantasy.Actie.Soaps.Krimi.Mysterie.Medisch.Menukaart.

750 ml karnemelk

110 gr witte basterdsuiker

½ theelepel vanille extract  

3 theelepels poeder gelatine

1 eetlepel water

6 passievruchten

mango passievrucht saus

 

Verhit de karnemelk, basterdsuiker en vanille, op een matig vuur, totdat de suiker opgelost is.  Haal de pan van het vuur. Doe het water in een vuurvaste kan en voeg de gelatine toe. Verwarm het water au bain-marie en los al roerende de gelatine op. Laat het iets afkoelen. Roer de gelatine door de karnemelk. Zeef het geheel boven een kan en laat het afkoelen tot kamertemperatuur. Hol de passievrucht uit en zeef het vruchtvlees boven een kom totdat je ca. 80 ml sap heb. roer het sap door de karnemelk. Giet de pudding in een glas en laat het, afgedekt, tenminste 6 uur in de koelkast rusten.

 

Serveer de pudding met een scheutje mango passievrucht saus.

Klik op Mr. Butler voor fudge waar je high van wordt.

 

Broodje Saucijs
Broodje Saucijs
English Fudge