Home.TV Series.Humor.Sitcoms.Miniseries.Drama.Fantasy.Actie.Soaps.Krimi.Mysterie.Medisch.Menukaart.

7 eiwitten

350 gr witte basterdsuiker

1 eetlepel maïzena

250 ml slagroom

500 gr aardbeien   

Gingernuts

Verwarm de oven voor tot 175°C.

 

Klop de eiwitten stijf met de basterdsuiker. Schep de maïzena erdoor.

Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier of vet deze in met boter.

Schep het eimengsel, in de vorm van een ronde taart, op de bakplaat.

Zet de oven op 140°C en bak de pavlova, in 75 minuten,  van buiten bros maar van binnen nog zacht. Zet de oven uit en laat de pavlova rustig afkoelen in de oven. Haal de bakplaat uit de oven en hevel de pavlova, zonder bakpapier, over op een grote schaal.

Klop de slagroom stijf en schep dit op de pavlova.

Schik het fruit over de slagroom.

Klik op Sherlock voor gingernuts koekjes.