Home.TV Series.Humor.Avontuur.Sitcoms.Miniseries.Drama.Fantasy.Actie.Soaps.Krimi.Mysterie.Menukaart.

400 g penne rigate

2 eetlepels olijfolie

3 teentjes knoflook in plakjes

2-3 gedroogde chilipepertjes

1 blikje tomatenpuree

400 gr gepelde tomaten

1/2 eetlepel Italiaanse kruiden

Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de knoflook in plakjes. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de knoflook en pepertjes op laag vuur tot de knoflook begint te kleuren. Roer de tomatenpuree erdoor en bak het geheel nog 1 minuut door. Voeg de gepelde tomaten, de Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak toe en breng alles al roerend aan de kook. Roer de tomaten los, zodat ze zich goed door de saus gemengd worden. Laat de saus 10-15 minuten op laag vuur pruttelen, verwijder eventueel de pepertjes. Giet de pasta af en roer de tomatensaus erdoor.

Serveer in diepe borden en druppel er eventueel nog wat olijfolie over.

Klik hier voor koekjes waar je hallucinaties van krijgt.