Home.TV Series.Humor.Sitcoms.Miniseries.Drama.Fantasy.Actie.Soaps.Krimi.Mysterie.Medisch.Menukaart.
Spaghetti met champignonsaus

Verwarm de oven voor tot 175 ˚C.

Mix de bruine suiker, gesmolten boter en een eetlepel ananassap goed door elkaar. Verdeel het mengsel in een niet ingevet bakblik (22cm). Schik de plakjes perzik en de ananasstukjes boven op het suikermengsel.
Mix in een beslagkom de bloem, bakpoeder, zuiveringszout, zout, kaneel, gember en de kruidnagel goed door elkaar.
Klop in een maatkan de eiwitten goed stijf en roer de suiker er rustig door heen.
Roer nu de olie, 2 eetlepels ananassap en de vanille in een keer door het eiwit. Voeg het bloemmengsel toe en roer het rustig door het eiwitmengsel tot alles goed gemengd is. Lepel het beslag over het fruit in het bakblik. Bak het geheel in 35 minuten gaar. Laat de cake 5 minuten in het bakblik op een rooster afkoelen.  Draai het bakblik om en haal de taart uit het bakblik.

 

90 gram bruine suiker
3 lepels gesmolten boter

1 lepel ananassap

2 perziken

60 gram ananas , blokjes, uitgelekt
150 gram bloem

1 theelepel bak poeder
½  theelepel zuiveringszout
¼  theelepel zout
½  theelepel kanneel
¼  theelepel gemalen gember
snufje gemalen kruidnagel

3 eiwitten
100 gram suiker
80 ml olie
1 theelpel vanille

 

Maak radiocontact met Radar uit  M*A*S*H door op de radiozender te klikken.