Home Op weg Rome Pisa Faltona Bologna

Benvenuto.


Welkom bij The Italian Job!

Tijdens de kerstdagen in 2019 hebben wij een missie: Amanda de Panda terug naar Italië rijden.

Aan het einde van de Mongol rally leren we Andrea kennen die met Amanda de Panda meerijd. Het is de auto van zijn opa geweest en de hele familie heeft er rijles in gehad. Een erfstuk waar ze erg gehecht aan zijn. Omdat Andrea in Australië woont en zijn familie in Italië geen kans ziet om de auto (na transport uit Mongolië) in Letland op te halen heeft Andrea ons gevraagd of wij de auto naar Europa willen rijden.

We denken er over en willen dit best doen. We willen Amanda,in de eerstvolgende vakantie, zelfs  wel naar Italië rijden. Dat wordt dus met kerstmis. Andrea vertrouwt ons en we krijgen de autopapieren, een officieel document om de Russische grens mee over te komen en de autosleutels. En zo rijden wij met twee auto’s naar Nederland.

Hoewel het niet gezellig was om 8000 km achter elkaar naar huis te rijden, hebben we er geen spijt van gehad. Na thuiskomst mochten we, indien nodig, gebruik van de Panda maken.

Onze dochter en haar beste vriendin zien een gratis reisje wel zitten en willen graag mee naar Italië dus boeken we wat hotels zodat op 21 december The Italian Job van start kan gaan.

Buon viaggio!